Hoppa till innehållet
Ryggarna på två Higab-medarbetare med bygghjälmar.

Lediga tjänster

Vi söker biträdande teknisk förvaltare

Som biträdande teknisk förvaltare tillhör du avdelningen Fastighetsservice där du samverkar inom avdelningens samtliga teknikgrupper. Du rapporterar till chef Fastighetsservice.

Du projektleder enklare åtgärder och arbetar med förvaltningstypiska förbättringsprojekt. Du är ett tekniskt stöd till förvaltningen och bistår i utvecklingen av avdelningens arbetssätt och verksamhetsrutiner. I rollen ingår att medverka i underhållsplanering och informationsinhämtning kring det planerade underhållet. Du bistår tekniska förvaltaren i vissa delar samt är med och stärker kontinuitetsarbetet för att säkra en robust organisation i händelse av kris.

Som biträdande teknisk förvaltare bistår du i arbetet med att föra in Higabs avdelning Fastighetsservice i ett modernt digitalt arbetssätt. Du samverkar med tekniska förvaltare och fastighetsingenjören för att säkerställa att Higabs kunder och medarbetare ges en hög och jämn kvalitetsnivå i både service och kommunikation.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Huvudfokus är kundnytta och kvalitet där kommunikation med Higabs kunder är en viktig del.

Fastighetsservice består idag av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, en biträdande teknisk förvaltare, en fastighetsingenjör samt en teknisk förvaltare – brand. Förutom samarbete i teknikgrupperna arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst fastighetsförvaltare och projektledare.

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med engagerade kollegor där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi uppmuntrar personlig utveckling inom bolaget.

Vi erbjuder

Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga – och ibland tuffa – utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av fastighetsdrift och teknik. Vi ser gärna att du är intresserad av att driva enklare åtgärder i fastigheter. Du har tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda. Du har relevant högskoleutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Då vi har många kulturhistoriskt värdefulla byggnader är även erfarenhet av byggnadsvård meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga och analytisk förmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten via denna länk. Ansvarig för rekryteringen är Petra Pettersson, petra.pettersson@randstad.se. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 2022-10-06.

Välkommen med din ansökan!