Visa urval

Lediga tjänster

Marknadskoordinator

Vi söker en marknadskoordinator till vår nyinrättade marknadsavdelning. Avdelningen har med fokus på lönsamhet och kundnytta till uppgift att hyra ut bolagets lokaler varav de flesta är både speciella och unika. Avdelningen består av marknadschef, affärsutvecklare, utvecklare kulturmiljöer och marknadskoordinator och jobbar nära fastighetsförvaltarna men samarbetar också med kommunikationsavdelningen och investeringsprojekt & tidiga skeden. Ett av avdelningens viktigaste mål är att matcha rätt kund med rätt lokal med så kort vakanstid som möjligt. Marknadsavdelningen ansvarar också för att utveckla nya affärsmodeller och marknadsföra vakanta lokaler.

Arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator har du ett omväxlande arbete med stor variation; allt från att ta fram presentationer och annonsmaterial till att presentera/visa lokaler och organisera marknadsaktiviteter. Du stöttar marknadschefen med planering, mötesbokningar och administration. Du är även ett stöd i utveckling av företagets relationer med potentiella kunder genom att aktivt arbeta med bolagets CRM-system och ha kontinuerlig kontakt med kunder under pågående dialog. Du är affärsutvecklarnas förlängda arm och del av ett team men dina kontaktytor sträcker sig genom hela företaget. Du har eget ansvar i ditt arbete och är kreativ, både operativt och administrativt.

Kvalifikationer 

Du har minst gymnasiekompetens, gärna inom marknad, kommunikation, PR. Högskoleutbildning inom motsvarande område eller någon form av mäklarutbildning är meriterande. Du har också flerårig praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är bekväm i Office-, Adobe- och Windowsmiljön.

Du är flexibel och har lätt för att tänka nytt samtidigt som du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du är duktig på att uttrycka dig, gillar högt tempo och ser affärsnyttan av sociala medier. Du är bra på kommunikation, PR och strategisk projektledning. Du är strukturerad och lösningsorienterad och van att arbeta med många uppgifter samtidigt. Din förmåga att samarbeta är nyckeln till vår framgång.

Vi jobbar utifrån givna ramar men inom dessa förväntas du ta initiativ och vara kreativ, möjligheterna att utvecklas är stora. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra processer och arbetssätt och det är viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 september. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.

Välkommen med din ansökan!