Hoppa till innehållet
Ryggarna på två Higab-medarbetare med bygghjälmar.

Lediga tjänster

Teknisk förvaltare 

Fastighetstekniker

 

Teknisk förvaltare – mark

Som teknisk förvaltare – mark tillhör du avdelningen fastighetsservice och du rapporterar till chefen för fastighetsservice. Fastighetsservice består idag av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare – brand och en fastighetsingenjör.

Som teknisk förvaltare – mark kommer du:
• Vara kravställare vid upphandlingsförfaranden av fastighetsmark.
• Utföra kontroll av köpta tjänster och följa upp skötselavtal.
• Vara kravställande i projekt gällande fastighetsmark och utvändig trygghet/säkerhet.
• Upprätta underhållsplan för lekplatser och övrig fastighetsmark, avropa underhåll och driva mindre projekt kring mark och utemiljö.
• Bistå i arbetet trygghet och säkerhet mellan Higabs hus.

Du upprättar budget och har uppföljnings- och kostnadsansvar för ditt ansvarsområde.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Huvudfokus är kundnytta och kvalitet där kommunikation med Higabs kunder är en viktig del.

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med engagerade kollegor där vi kan vårt uppdrag, vet vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi uppmuntrar personlig utveckling inom bolaget.

Tjänsten är ny inom bolaget vilket gör det möjligt att forma nya arbetssätt och rutiner utifrån din erfarenhet.

Vi erbjuder

Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd sträcker sig från arenor, saluhallar och industribyar till teatrar, museer och kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation och spännande, roliga – och ibland tuffa – utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande uppdrag men även inom fastighetsdrift och teknik. Vi ser gärna att du arbetar som teknisk förvaltare inom område mark idag. Du har tidigare haft en självständig roll med god struktur, ordning och reda. Du har relevant högskoleutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga och analytisk förmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten via denna länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog, 0738-53 79 49 eller edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2023-02-05.

Välkommen med din ansökan!

 

Fastighetstekniker

Som fastighetstekniker tillhör du avdelningen Fastighetsservice och rapporterar till chef Fastighetsservice. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen.

Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. Avrop av löpande underhåll och skötselåtgärder ingår i arbetsuppgifterna. Du ronderar de byggnader du är ansvarig för. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra fastighetstekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder

Higab har husen som ingen annan har. Vårt breda fastighetsbestånd omfattar både arenor, saluhallar, industribyar och en mängd kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Det innebär stor variation med spännande, roliga – och ibland tuffa – utmaningar. Samarbete, engagemang och nytänkande är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag.

Avdelningen fastighetsservice består av 14 fastighetstekniker, fyra tekniska förvaltare, två biträdande tekniska förvaltare, en teknisk förvaltare – brand och en fastighetsingenjör. Förutom teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst drifttekniker, fastighetsförvaltare och projektledare.

Vi är stolta över att förvalta en stor del av stadens kulturarv. På Higab får du engagerade kollegor som arbetar tillsammans för att vårda och utveckla göteborgarnas hus och bidra till att forma vår växande stad.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har relevant gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Spetskompetens inom exempelvis ventilation och rör är meriterande.

Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.

Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Du är välkommen att söka tjänsten via denna länk. Ansvarig för rekryteringen är Edin Zgog, 0738-53 79 49 eller edin.zgog@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2023-02-16.

Välkommen med din ansökan!