Visa urval

Lediga tjänster

Nu söker vi:

Drifts- och servicechef

Gillar du variation? Hos oss är inget hus det andra likt.

Som drifts- och servicechef kommer du att leda enheten för våra fastighetstekniker. I tjänsten ingår både personal- och ledaransvar samt ekonomiskt ansvar. Du ska på ett engagerat, målinriktat och kommunikativt sätt både leda och utveckla enheten med tydligt kundfokus. Du kommer också att ha ansvar för samordning av bolagets övergripande drifts- och servicefrågor.

Vi arbetar målfokuserat och efter tydliga värderingar. Som drifts- och servicechef hos oss har du ett kvalitets- och miljöansvar samt arbetsmiljöansvar. Vi har ett kvalitetsledningssystem och arbetar med att ständigt förbättra våra processer och arbetssätt och det är viktigt att du ser till helheten i verksamheten och bidrar med din erfarenhet för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder

Higab erbjuder ett intressant och omväxlande arbete fullt av utmaningar och möjlighet att arbeta med några av Göteborgs mest kända och karaktäristiska hus. Higab har ett mycket varierat fastighetsbestånd med en stor del kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer. Drifts- och serviceenheten har drygt 20 duktiga fastighetstekniker vars arbete du ska leda och utveckla.
Tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med fantastiska kollegor där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund

Du har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen med inriktning på drift och service i fastigheter. Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper och erfarenhet från offentlig sektor är meriterande. Du har haft personal- och resultatansvar och har dokumenterat goda ledaregenskaper. Du är en god kommunikatör med förmåga att inspirera och få med dig andra. Det är av stor vikt att du har affärs- och förhandlingsvana, att du är noggrann och strukturerad. För att framgångsrikt utveckla bolagets förvaltningsprocess är det viktigt att du har helhetssyn, analytisk förmåga, hög social kompetens och gillar förändringsarbete. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 november 2018. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg, 0763-17 07 41.

Ansök här

Projektledare tidiga skeden

Gillar du utmanande projekt? Vill du arbeta med fantastiska kollegor och unika byggnader? Higab söker projektledare tidiga skeden.

Som projektledare ansvarar du för tidiga skeden i Higabs utvecklingsprojekt. Ansvaret innefattar såväl övergripande som operativa arbetsuppgifter. Du ska i nära samverkan med kund analysera, strukturera och målbestämma projekt, ta fram idé- och behovsstudier samt genomföra förstudier och program. I arbetet ingår också att leda utredningar om teknisk genomförbarhet samt att upprätta projektkalkyler och tidsplaner. Du ska på ett affärsmässigt sätt tillvarata och förstå kundens behov och engagerat leda komplexa projekt och team där många olika intressen ska samordnas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete fullt av utmaningar där du har en viktig uppgift i projekt med betydande påverkan i staden. Higab har en aktiv roll i Göteborgs stadsutveckling och är en viktig part i flera aktuella projekt som exempelvis utvecklingen av evenemangsområdet med nya arenor och bad. Du kommer också att få möjlighet att arbeta med flera av Göteborgs mest kända hus, då det i Higabs uppdrag ingår att vårda och utveckla stadens kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer.

Tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med fastighetsutveckling i tidiga skeden och med större investeringsprojekt. Du har erfarenhet av att leda konsultgrupper, ta fram investeringskalkyler och upphandlingsunderlag. Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper och en bakgrund i bygg- och fastighetsbranschen. Du får gärna ha intresse för form och gestaltning.

Som person är du kommunikativ, lyhörd kreativ och drivande. Särskilt viktig är förmågan att i dialog med kund identifiera de behov som ska ligga till grund för ett genomförbart projekt. Hög social kompetens och förmåga att leda andra är viktiga egenskaper i din roll liksom att du är målinriktad. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Ditt förtroendeingivande och prestigelösa sätt gör att du är bra på att bygga nätverk och upprätthålla goda relationer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 oktober 2018. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson tel 0735-00 13 87.

Välkommen med din ansökan!