Visa urval

Lediga tjänster

Affärsansvarig fastighetsförvaltare

Vill du arbeta med ikoniska byggnader och fantastiska kollegor? Vill du förvalta och utveckla arenorna som gör Göteborg till Göteborg? Higab söker affärsansvarig fastighetsförvaltare.

Som en av våra affärsansvariga fastighetsförvaltare rapporterar du till vår biträdande fastighetschef och är med och driver verksamheten. Higab har förmånen att äga och förvalta Göteborgs Stads idrottsarenor som Ullevi, Scandinavium, Valhallabadet, Angered Arena, Frölundaborg och Gamla Ullevi. Du kommer att ha övergripande ansvar för dessa fastigheter vilket innebär att du samordnar arbetet med budget, tillsyn, underhåll och utveckling. Du har ansvar för omförhandling av hyresavtal, uthyrning och marknadsföring av lokaler och gör hyres- och lönsamhetsberäkningar. I rollen ligger också ansvar för löpande förvaltning samt att skriva uppdragsbeskrivningar för lokalanpassningar till våra interna projektledare.

På Higab arbetar vi tillsammans i team för att nå bolagets högt ställda mål på kundnöjdhet. Förutom med övriga affärsansvariga fastighetsförvaltare samarbetar du främst med tekniker och projektledare. En god och kontinuerlig samverkan och dialog med dina kunder är en viktig framgångsfaktor. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt och det är därför viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Vi är delaktiga i stadens utveckling och har nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Bolaget strävar efter tydliga mål på kort och lång sikt. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från fastighetsbranschen och arbete med kunder i behov av ändamålsenliga lokaler. Du har erfarenhet av resultatansvar och gillar att jobba i team. God kännedom om hyreslagstiftning, förhandling och utveckling av publika anläggningar är särskilt meriterande samt erfarenhet av kundorienterat arbetssätt. Du bör ha för rollen lämplig högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Som person är du affärs- och målinriktad, drivande och har förmåga att se din verksamhet som en del av helheten. Du är kommunikativ, duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, samarbetsinriktad och har hög social kompetens.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 januari 2019. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson, 0735-00 13 87 eller e-post sabina.svensson@jerrie.se. Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här!

 

Servicetekniker

Vill du ha ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt? Gillar du att leverera service?

Som servicetekniker tillhör du drift- och serviceenheten på förvaltningsavdelningen och rapporterar till drift- och servicechefen. Du är kundens kontaktperson vid tekniska frågor och felanmälningar och ansvarar för att säkerställa en god kundupplevelse i vardagen. Du är självständig, allsidig och har ett brett tekniskt kunnande vilket är viktigt då du har husansvar för tilldelade byggnader. Du ansvarar för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och felavhjälpande och är delaktig i planering och utförande av underhåll. För hög kundtillfredsställelse och kostnadseffektivitet ingår du i en teknikgrupp tillsammans med andra servicetekniker, drifttekniker och teknisk förvaltare.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, vårt arbetssätt och att öka kundnöjdheten. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder

Higab erbjuder ett intressant och omväxlande arbete, fullt av både utmaningar och möjlighet att arbeta med Göteborgs mest kända och karaktäristiska hus. Higab har ett mycket varierat fastighetsbestånd med en stor del kulturhistoriskt värdefulla byggnader och miljöer.  Drift- och serviceenheten består av drygt 20 duktiga servicetekniker, drifttekniker och tekniska förvaltare. Förutom samarbete i teknikgruppen arbetar du tillsammans med övriga delar av organisationen, främst fastighetsförvaltare och projektledare.

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur med engagerade kollegor där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi uppmuntrar personlig utveckling inom bolaget.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av drift och fastighetsskötsel. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda samt arbetat i team. Du har gymnasieutbildning eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper. Spetskompetens inom exempelvis vent, rör eller el är meriterande.
Förutsättningar för tjänsten är god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhets-syn och förmåga att bedöma och tillgodose kundernas behov. Körkort är ett måste då du kommer att ha servicebil i tjänsten.
Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Higabs utveckling och företagskultur.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Du är välkommen att söka tjänsten direkt på manpower.se. Skriv ”Higab” i sökfältet. Ansvarig för rekryteringen är Fia Fagerlund på 031-61 72 93. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 27 januari 2019. Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här!