Hyresgäster Publicerad:

Tävla i The Brewhouse Award

Har du en idé för en produkt, vill du revolutionera en industri eller har du kommit på en tjänst som ingen kan vara utan? Anmäl då din idé till årets The Brewhouse Award. Tävlingen pågår fram till 30 september.

The Brewhouse Award är tävlingen som sätter det kreativa skapandet, kulturen och mångfald i centrum. I kategorierna Open Innovation och Gbg Form 2021 kan du tävla om fina priser.

Open Innovation är en öppen och bred kategori för dig som har en affärsidé eller innovation inom de kulturella och kreativa näringarna. Alla idéer är välkomna. Vinnaren i tävlingskategorin ska ha ett hållbarhetsfokus som syftar till att möta nuvarande eller framtida samhällsutmaningar. Tävlingen vänder sig till kreatörer, innovatörer och startups inom: arkitektur, design, film, foto, konst, kulturarv, litteratur, media och marknadskommunikation, mode, musik, måltid, scenkonst, slöjd och konsthantverk, spelutveckling och upplevelsebaserat lärande.

Gbg Form 2021 är kategorin för dig som är kreatör, designer, formgivare, slöjdare eller konsthantverkare och har en idé om en jubileumsprodukt till Göteborgs 400-årsjubileum. Kategorin är ett samarbete mellan Brewhouse och Göteborg & CO/Göteborgs 400-årsjubileum med huvudmålet att lyfta fram stadens verksamma kreatörer, designers, formgivare och konsthantverkare samt att skapa en unik produkt med konstnärlig höjd som stärker Göteborg som form- och designstad.

Den ideella föreningen Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg och har sina lokaler i Apotekarnes gamla vattenfabrik i Gårda som ägs och förvaltas av Higab.

Mer information om The Brewhouse Award

Fler nyheter!