Event Hyresgäster Publicerad:

Snart är årets Kronhusjul här!

Mellan 28 november och 23 december är du välkommen till Kronhusbodarna där du kan handla genuina hantverk, nytillverkad design, lokalproducerad mat och choklad.

Människor i rörelse framför ett julpyntat Kronhuset & Kronhusbodarna.

På grund av covid-19 genomförs inte den traditionella julmarknaden som faktiskt är Göteborgs äldsta, men Kronhusbodarna har öppet som vanligt fram till dagen innan julafton. Här kan du hitta fina julklappar till hela familjen, ta del av den pyntade Kronhusgården och njuta av god mat och fika i mysiga Café Kronhuset.

– Vi hoppas att göteborgarna tar en promenad ner till Kronhusbodarna och upplever den härliga stämningen och de fina juldekorationerna. Samtidigt vill vi så klart undvika trängsel och köbildning, så vi ber alla besökare att hålla avstånd och vara ute i god tid för att handla sina julklappar, säger Cina Gasparini, utvecklare av kulturmiljöer på Higab.

Från och med den 24 november gäller nya restriktioner och det innebär att barnens Kronhusjul i Kronhuset och isbanan i Kronhusparken inte kommer att kunna genomföras. Aktiviteterna skulle ha arrangerats i samarbete med Göteborg & Co.

Kronhusbodarnas öppettider: mån-fre 11-18, lör-sön 11-16

Välkommen!

Mer information på kronhuset.se

Fler nyheter!