Medarbetare Organisation Publicerad:

Per-Henrik Hartmann blir ny VD för Higab AB

Styrelsen för Higab AB har i dag beslutat anställa Per-Henrik Hartmann som VD. Per-Henrik kommer närmast från en tjänst som VD för Familjebostäder, en tjänst som han haft sedan 2012.
Higabs nya VD Per-Henrik Hartmann
Foto: Carolina Seybold

– Det är med glädje och nyfikenhet jag tar mig an uppgiften som VD för Higab, säger Per-Henrik Hartmann. Det innebär ett stort ansvar att förvalta flera av Göteborgs mest omtalade fastigheter, viktiga för stadens invånare, kulturliv, näringsidkare och besökare. Tillsammans med styrelse och medarbetare ser jag fram emot att skapa nytta för ägare och samhälle.

Per-Henrik Hartmann arbetar idag i som VD för Familjebostäder och har en lång bakgrund i ledande befattningar inom bostäder och kommersiella lokaler, samt erfarenhet av stads- och samhällsutveckling i Göteborg.

– Vi är mycket glada att få Per-Henrik Hartmann som ny VD i Higab och stadens lokalkluster, där Älvstranden Utveckling samt Parkeringsbolaget ingår. Han har mycket bred och lång erfarenhet inom framförallt fastighets- och stadsutveckling och kommer med sin kompetens göra stor nytta för både bolaget och göteborgarna, säger Anders Sundberg, styrelseordförande i Higab.

För mer information kontakta:

Anders Sundberg, styrelseordförande Higab, tel 070-441 41 85

Per-Henrik Hartmann, tel 070-629 00 29

Fler nyheter!