Samarbeten Publicerad:

Elektro-Centralen tog emot Higabs Entreprenörspris

I dag den 10 juni delades Higabs Entreprenörspris ut för första gången. Ceremonin var på Billdals Gård och priset gick till Elektro-Centralen för deras uppdrag som el-entreprenör i Projekt Högvakten.

I motiveringen till priset står bland annat ”Elektro-Centralen har med beröm godkänt uppfyllt kriterierna och dessutom med egen framförhållning och planering aktivt tagit stor del i partneringsamverkan. Deras arbetssätt har varit avgörande för projektets slutresultat”.

2019 års entreprenörspris delades ut till Elektro-Centralen för deras insatser i Projekt Högvakten som underentreprenör till generalentreprenören F O Peterson Byggnads AB. Projektet innebar grundförstärkning och ombyggnad av Börshuset, Stadshuset, Wenngrenska Huset och Strömska Huset vid Gustaf Adolfs Torg i Göteborg. Ett komplicerat, kostsamt och viktigt uppdrag med många aktörer.

26 mars i år stod det klart att priset tilldelades Elekto-Centralen, men med anledning av coronasituationen sköts prisceremonin upp. Den gick av stapeln i dag den 10 juni på Billdals Gård. På plats för att ta emot priset av Higabs VD Christer Svärd var åtta medarbetare på Elektro-Centralen.

– Vi är otroligt glada över priset, och oerhört stolta över våra medarbetare som såg till att vi fick det. Ett lyckat resultat hänger alltid ihop med gott samarbete mellan alla inblandade, och det har vi haft här, säger Morgan Linde, VD på Elektro-Centralen.

Fler nyheter!