Hoppa till innehållet

Åvägen 24, Brewhouse

Ledigt kontor med originaldetaljer i populära Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1935

Adress:

Åvägen 24
412 51 GÖTEBORG

Storlek

177 m2

Våningsplan: 0 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Lokalen består av en stor välkomnande entré, 3 kontorsrum, 1 mötesrum , kök samt 1 toalett.

Beskrivning:
Nu finns det ett ljust och luftigt kontor ledigt omgående i ett av gårdshusen vid Brewhouse i Gårda. Huset tjänstgjorde som kamrersvilla på Apotekarnes tid och har flera vackra bevarade originaldetaljer.

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden.

Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.
Kontakta oss gärna för en visning.

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Higab-medarbetaren Thomas RasmussenUthyrningsfrågorThomas Rasmussen
Fastighetsförvaltare
031-368 53 67Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan