Åvägen 24, Gårda

Kontor, studio och ensemblerum 115 kvm i Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor

Adress:

Åvägen 24
412 51 Göteborg

Storlek

115 m2

Hyra

2175 kr/m2/år

Våningsplan: 0 av 0

Fastighetsbeteckning:

Gårda 28:13

Uthyrning av lokaler i Brewhouse sker i samarbete mellan Brewhouse och Higab. Välkomna att höra av er till Brewhouse (031-83 41 00, info@brewhouse.se) eller Thomas Rasmussen på Higab. Varje onsdag kl 14-15 visar Brewhouse de lediga lokalerna. Anmälan görs till info@brewhouse.se

Beskrivning:
Brewhouse är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet, CityGym och SATS ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.