Åvägen 24, Brewhouse

Ledig lagerlokal i Brewhouse.

Typ av lokal:

Lager/Logistik

Adress:

Åvägen 24
412 51 GÖTEBORG

Storlek

5 - 20 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Lagerlokalernas storlek är 5-20 kvm och är belägna i husets källare.

Beskrivning:
Söker du efter lagerlokal? Nu finns flera lediga lokaler i Brewhouse i centrala stadsdelen Gårda.

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Intresseanmälan