Hoppa till innehållet

Åvägen 24, Brewhouse

Fin ledig studiolokal i Brewhouse.

Typ av lokal:

Övrigt

Adress:

Åvägen 24
412 51 GÖTEBORG

Storlek

30 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Musikstudio på 30 kvm på plan 4. Toalett och kök finns precis utanför lokalen.

Beskrivning:
Nu har vi en ledig studiolokal i populära Brewhouse för en verksamhet inom kreativa och kulturella näringar. Lokalen ligger på plan 4 i huset.

Månadshyran för lokalen är på 7700kr ex moms och inklusive fiberuppkoppling och verksamhetsel. Denna fina studio är ledig omgående. Kontakta oss gärna för en visning!

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden.

Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Higab-medarbetaren Thomas RasmussenUthyrningsfrågorThomas Rasmussen
Fastighetsförvaltare
031-368 53 67Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan