Visa urval

Felanmälan

Här kan du som är kund hos oss anmäla fel och skador. Klicka på länken nedan och fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Som komplement till egenanmälan går det även att kontakta vår centrala felanmälan via mejl: felanmalan@higab.se

Vid akuta situationer ring Higabs växel, telefon 031-368 53 00. Vid akuta situationer utanför kontorstid kontaktas SOS Alarm, telefon 031-334 10 82.

Behandling av personuppgifter
I samband med felanmälan har du möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter om du vill ha återkoppling under ärendets gång. Higab ansvarar för att de personuppgifter du lämnar vid felanmälan behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi använder inte dina uppgifter för något annat ändamål. Dina uppgifter kan komma att lämnas till våra leverantörer och samarbetspartners i de fall det behövs för att utföra åtgärder inom ramen för felanmälan. Du har rätt att efter begäran få information om hur dina uppgifter behandlas av Higab och du har även rätt att få felaktiga uppgifter ändrade eller raderade.

Gör felanmälan