Hoppa till innehållet
10 april, 2018

Tyck till om Seminarieparken!

Inför Göteborgs 400-årsjubileum 2021 kommer Seminarieparken att rustas upp. Men först vill vi på Higab veta vad du tycker – vad vill du kunna uppleva och vad saknar du i Seminarieparken? Den 15 och 18 april kommer vi att finnas på plats för att ta emot dina synpunkter och berätta om våra tankar.

Körsbärsblommande träd, grusgång och gräsmattor i Seminarieparken

Higab tar sikte på Göteborgs 400-årsjubileum 2021 genom att lyfta tre projekt som representerar olika tider, olika platser och olika verksamheter i staden. Ett av de utvalda projekten är Seminarieparken vid Annedals seminariebyggnad där syftet är att rusta upp parken och återställa vissa delar till ursprungligt skick. För att utveckla platsen för framtiden och göra den tillgänglig för alla ska Higab tillsammans med park- och naturförvaltningen ta fram en utvecklingsplan för Seminarieparken.

Men först vill vi veta vad du tycker. Vad vill du att parken ska innehålla? Den 15 och 18 april kommer vi på Higab att finnas på plats för att ta emot dina synpunkter och berätta om våra tankar. Se tider nedan:

Söndag 15 april klockan 11-14

Onsdag 18 april klockan 11-13

Du kan även mejla dina synpunkter till jubileum@higab.se

Seminarieparkens historia!

Fler nyheter!