Visa urval

Cirkulära Tider

Välkomna till premiären för Cirkulära Tider – Göteborgs hållbarhetsdagar för byggnadsvård, trädgård och livsstil som hålls i stadens historiska hjärta Västra Nordstan den 4-5 maj 2019.

Är du redo att göra din livsstil och ditt hem mer hållbara? Kom och ta del av Cirkulära Tider med inspirerande presentationer med allt från hur-gör-jag-tips på återbruk och traditionellt hantverk inom renovering/restaurering av byggnader till hur man odlar mitt i stan, hur du minimerar ditt hushålls avfallsavtryck och mycket mer. Knyt kontakter och få expertråd från utställare, ta del av workshops, lär dig mer om färgval för både inomhus- och utomhusbruk och få möjlighet att smaka på sallader med lokala ingredienser. Lägg sedan till kulturella aktiviteter runtom i Västra Nordstan med gatumusikanter och food trucks i det historiskt rika Kronhuskvarteret och du har en helg fullspäckad med festligheter och inspiration för att ge dig en ordentlig skjuts på din egen väg mot hållbarhet.

Cirkulära Tider – det är nu det är dags att bevara vårt kulturarv och traditioner genom hållbart omhändertagande av våra byggnader, trädgårdar och oss själva.

Program 2019 (uppdateras)

Utställarinformation

Anmälningsformulär

Se film om Cirkulära Tider

Plats:

Kronhuset & Kronhusbodarna
Postgatan 4-8

Öppettider:

Lördag 4/5, kl 10-16

Söndag 5/5, kl 10-16

Fri entré

Vissa workshops/aktiviteter kan vara avgiftsbelagda.

Arrangeras av Higab i samarbete med reCreate Design Company. Cirkulära Tider är en del av Higabs utvecklingsarbete Västra Nordstan Revival.