Medarbetare Publicerad:

Ny fastighetsförvaltare på Higab

Idag välkomnar vi Erik Thoor som ny fastighetsförvaltare på Higab.
– Erik är en varm, jordnära person som har arbetat mycket med teamet i fokus. Han har haft helhetsansvar över stora fastighetsbestånd med personalansvar och är duktig på att bygga relationer, säger Mirja Eriksson Primo, chef för fastighetsförvaltning på Higab.

Välkommen till Higab Erik. Var jobbade du innan du började hos oss?

– Jag har jobbat i en ledarroll som förvaltare på Willhem Göteborg, främst med bostadsförvaltning. Willhem har många fastigheter i Göteborgs ytterområden där ett stort fokus är trygghetsskapande arbete.

Vilka är dina förväntningar på jobbet som fastighetsförvaltare på Higab?

– Jag förväntar mig trevliga kollegor och att komma in i gänget på ett härligt sätt! Jag tror också att jag kommer involveras i väldigt spännande projekt! Det ska bli väldigt roligt att arbeta mer med kommersiell förvaltning och Göteborgs mest ikoniska byggnader.

Vem är din förebild?

– Jag har inte direkt någon förebild. Jag kan nog snarare se egenskaper i olika människor som jag beundrar, så som förmåga att leda och få med sig ett lag mot ett gemensamt mål, människor som hittat sitt syfte och tror starkt på något och vill skapa förändring. Och inte minst de som lyckats skapa balans i livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.

Vad samlade du på när du var liten?

– Kul fråga! 😄 Jag höll på att svara ”det gamla vanliga”, men det kanske inte var alla som samlade på hockeybilder, pogs eller kapsyler.

Har du någon favoritplats eller favoritbyggnad i Göteborg?

– Jag gillar ju arenorna i Göteborg! Framförallt Ullevi-arenorna, vilket mest handlar om minnen och upplevelser. Om det så är en match, där jag supportar IFK Göteborg, eller en konsert med Bruce Springsteen. Man bygger upp en förväntan under hela dagen, vilket i hög grad bidrar till minnen som jag kopplar till dessa byggnader.