Samarbeten Publicerad:

Pressmeddelande: Göteborgs Elservice vinner Higabs entreprenörspris

Higabs årliga Entreprenörspris har nu delats ut på Kvibergs Kaserner. Priset gick till Göteborgs Elservice som under 2022 utmärkt sig genom ett engagerat och effektivt samarbete.
Fredrik Setterberg till vänster med Kjell Erlandsson, vd på Göteborgs Elservice.

Higabs ekonomichef Fredrik Setterberg tillkännagav vinnaren av årets Entreprenörspris vid en prisceremoni på Kvibergs Kaserner. Mottagare av priset var Kjell Erlandsson, vd på Göteborgs Elservice, tillsammans med företagets medarbetare.

– Higab är stolta och glada över att dela ut årets pris för utmärkt entreprenörskap. Göteborgs Elservice visar stor förståelse för särdragen hos våra fastigheter. Deras expertis och noggrannhet har varit ovärderlig för att säkerställa att våra fastigheter fungerar smidigt och effektivt, säger Fredrik Setterberg.

I motiveringen till årets pris står bland annat att Göteborgs Elservices råd och insikter har hjälpt Higab att fatta välgrundade beslut och optimera resurserna på ett sätt som gynnar både Higab och Higabs hyresgäster.

Medarbetare på Göteborgs Elservice på Kvibergs Kaserner.

– Vi på Göteborgs Elservice är en sammansvetsad grupp med lång erfarenhet och duktiga medarbetare. Att Higab uppmärksammar våra insatser är både uppmuntrande och hedrande, säger Kjell Erlandsson.

Det är fjärde gången som Higabs Entreprenörspris delas ut. Syftet med priset är att bidra till utvecklad dialog och ökat samarbete mellan byggherre och entreprenör och därigenom nå goda resultat med hög kvalitet till rätt pris.

De som nomineras ska ha utfört ett uppdrag på ett utomordentligt bra sätt och några av kriterierna är hantverksskicklighet, hållbarhet och hänsyn till kulturvärden. Alla medarbetare på Higab har möjlighet att nominera entreprenörer.

För mer information kontakta:

Fredrik Setterberg, chef ekonomi/inköp Higab, 031-368 53 05, fredrik.setterberg@higab.se

Kjell Erlandsson, vd Göteborgs Elservice, 070-781 10 20, kjell@goteborgselservice.se

Bilder finns att hämta på Mynewsdesk.