Hoppa till innehållet
23 oktober, 2018

Ny inredningsbutik till Grimmered

Den 27 oktober slår inredningsbutiken Home by Intro upp dörrarna i Grimmered.

Grimmereds Industribys plåtfasad med grön växtlighet runt omkring

Grimmereds Industriby

INTRO Homestyling & Interiör startade sin verksamhet 2004 och har sedan dess utvecklats till en känd aktör i Göteborg. De utför uppdrag inom homestyling och arbetar med inredningar av offentlig och privat miljö där de skapar helhetskoncept men även med kompletteringar av enstaka produkter, som anpassas till befintlig inredning. Till projektet ritar och designar de skräddarsydda möbler och belysning.

Nu utökar INTRO Homestyling & Interiör sin verksamhet och flyttar till nya och större lokaler i Grimmereds Industriby. Här öppnar de också dörrarna till sin första inredningsbutik. Den 27 oktober vid klockan 11 är besökare välkomna till Home by Intro på Klangfärgsgatan 16. Mer information hittar du på introinterior.se.

Sedan 1974 har Grimmereds Industriby funnits i Frölunda. Syftet med byggnaderna var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Fler nyheter!