Spadegatan 7, Angered

Söker du efter industri/verkstadslokal? Nu finns en ledig lokal i Angered på 550 kvm med möjlighet till utökning till 1 168 kvm.

Typ av lokal:

Industri/Verkstad
Lager/Logistik

Byggår:

1978

Adress:

Spadegatan 7
424 65 ANGERED

Storlek

550 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Planlösning: Industri/verkstadslokal på 550 kvm i markplan med kontor, pentry/fikarum och ett större omklädningsrum med dusch. Det finns möjlighet finns att slå ihop lokalen med verkstadslokalen bredvid som är 618 kvm stor. Här finns ytterligare kontorsutrymmen och tre omklädningsrum med dusch. Portens storlek: Höjd 355 cm, Bredd 358cm.

Beskrivning: Angereds Industriby invigdes 1978. Anläggningen ritades av White Arkitekter och bestod då av 11 660 kvadratmeter fördelade på sex industrihallar. Sedan dess har området expanderat, bland annat genom uppförandet av Angereds Företagsby 1989. Under de senaste åren har samtliga fasader i Angereds Industriby renoverats. I dag rymmer industribyn en mix av verksamheter inom utbildning, restaurang, måleri och post.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger ett stenkast från både Angeredsleden och Angereds centrum med närhet till skog och natur.

Närservice: I Angereds Industriby och Företagsby finns restauranger och annan service. I närliggande Angereds Centrum går det även att hitta café, restauranger, butiker och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer: Bredvid industribyn finns busshållplatsen Spadegatan som trafikeras av buss 71, 74, 179 och 401. Det går också bra att ta sig med bil till platsen via Angeredsleden som ligger alldeles i närheten. Parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen.

Intresseanmälan