Hoppa till innehållet

Spadegatan 7, Angered

Söker du efter kontors- eller utbildningslokal? Nu finns en ledig lokal på 985 kvm i Angered.

Typ av lokal:

Kontor
Övrigt

Byggår:

1978

Adress:

Spadegatan 7
424 65 ANGERED

Storlek

985 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Ljus och fin kontorslokal på 985 kvm i markplan. Lämpar sig även bra som utbildningslokal, daglig verksamhet eller dylikt.

Beskrivning:
Lokalen finns tillgänglig för omgående inflyttning, kontakta oss gärna för en visning!

Angereds Industriby invigdes 1978. Anläggningen ritades av White Arkitekter och bestod då av 11 660 kvadratmeter fördelade på sex industrihallar. Sedan dess har området expanderat, bland annat genom uppförandet av Angereds Företagsby 1989. Under de senaste åren har samtliga fasader i Angereds Industriby renoverats. I dag rymmer industribyn en mix av verksamheter inom utbildning, restaurang, måleri och post.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger ett stenkast från både Angeredsleden och Angereds centrum med närhet till skog och natur.

Närservice: I Angereds Industriby och Företagsby finns restauranger och annan service. I närliggande Angereds Centrum går det även att hitta café, restauranger, butiker och livsmedelsaffärer.

Kommunikationer: Bredvid industribyn finns busshållplatsen Spadegatan som trafikeras av buss 71, 74, 179 och 401. Det går också bra att ta sig med bil till platsen via Angeredsleden som ligger alldeles i närheten. Parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen.

Higab-medarbetaren Carina AbrahamssonUthyrningsfrågorCarina Abrahamsson
Fastighetsförvaltare
031-368 53 90Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan