Hoppa till innehållet

Sockerbruket 5, Sockerbruket

Kontor 293 kvm – bara att möblera och flytta in!.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1810

Adress:

Sockerbruket 5
414 51 GÖTEBORG

Storlek

293 m2

Våningsplan: 2 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Kontor på 293 kvm.

Beskrivning:
För er som vill ha ett öppet och ljust, modernt och fräscht kontor i Sockerbruket, Majorna. I anslutning till entrén finns gemensamhetsytor med öppen planlösning till köksdelen, med generösa förvaringsytor och möjlighet till både lounge och matsalsmöblering. Trägolven i dessa ytor skapar ett varmt och ombonat intryck.

Ett glasparti leder in mot det öppna kontorslandskapet, med plats för ca 10–12 skrivbord. Det finns även fem cellkontor i olika storlekar, där två av dessa passar som konferensrum (har nålfiltsmattor), beroende på hur ert behov ser ut. Tre av cellkontoren har glasfasader där två av dem av dem ligger i fil. Kontoret har även två förråd, samt en studio som är helt ljudisolerad och utan fönster (kan nyttjas till vilorum, förråd mm). Lokalen har två fräscha toaletter och en dusch.

Omgivning

Omgivning/natur: Sockerbruket ligger i området Klippan i stadsdelen Majorna. Här finns även Röda Sten konsthall och Klippans kulturreservat med byggnader från 1600-talet och framåt. Härifrån kan du blicka ut mot Göta älv och Lindholmen.

Närservice: Det finns flera restauranger och caféer i Klippan. På promenadavstånd ligger även Jaegerdorffsplatsen, Ostindiegatan och Mariaplan med butiker och restauranger.

Kommunikationer: Närmaste spårvagnshållplats är Vagnhallen Majorna. I området finns också Klippans färjeläge där du kan ta Älvsnabben över till Hisingen och vidare till Lilla Bommen. Det går bra att ta sig med bil till Sockerbruket och det finns gott om parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger även Oscarsleden och Älvsborgsbron.

Higab-medarbetaren Amanda LindströmUthyrningsfrågorAmanda Lindström
Fastighetsförvaltare
031-368 53 72Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan