Hoppa till innehållet

Slakthusgatan 6, Slakthuset

Kontor i bubblande tillväxtområde.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1902

Adress:

Slakthusgatan 6
415 02 GÖTEBORG

Storlek

50 m2

Våningsplan: 2 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Kontorslokal på 50 kvm i Slakthuset gamla Bankhus på plan 2. Lokalen består av 2 kontorsrum, 1 mötesrum, pentry samt 1 toalett.

Beskrivning:
Unik nyrenoverad kontorslokal på 50 kvm i det gamla Bankhuset i Slakthuset.

I Slakthuset med anor från 1905 vill vi bidra till en mer äkta tillvaro där ursprung och skaparkraft får blomstra fritt. Miljön är ruff och experimentell med en självklar förankring i Slakthusets historia. Flera kreativa entreprenörer har redan etablerat sig i Slakthuset och vi söker fler. Är du och din verksamhet redo att bli en del av ett växande område som sjuder
av skaparkraft och nytänkande?

Inflyttning kommer att ske under juni 2022. Kontakta oss gärna för en visning av detta unika kontor!

Omgivning

Omgivning/natur: Slakthuset ligger intill knutpunkten Gamlestads torg och Marieholmsleden. I närheten flyter både Göta Älv och Säveån förbi.

Närservice: Det finns flera restauranger i Slakthuset och ett stenkast bort ligger Gamlestads torg med restauranger, caféer, bageri, gym och vårdcentral. På kort promenadavstånd finns också SKF:s lokaler och centrala gator i Gamlestaden med butiker, restauranger, caféer och annan service.

Kommunikationer: Slakthuset ligger vid Gamlestads Torg, bara 6 minuter med spårvagn från Göteborgs Centralstation. Här passerar spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11. Även bussar och tåg går förbi hållplatsen. I Slakthuset finns också parkeringsmöjligheter. I anslutning till området ligger både Marieholmsleden och Gamlestadsvägen.

Higab-medarbetaren Annika JansonUthyrningsfrågorAnnika Janson
Affärsutvecklare
031-368 53 55Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan