Hoppa till innehållet

Postgatan 16, Västra Nordstan

Nyrenoverat kontor på 320 kvm ledigt i historiska kvarter.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1902

Adress:

Postgatan 16
411 06 GÖTEBORG

Länkar

Visualisering 1

Visualisering 2

Storlek

320 m2

Våningsplan: 2 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Flexibel nyrenoverad kontorslokal på 320 kvm på våning 2 med flera kontorsrum och mötesrum samt lunchrum. Hiss finns till samtliga våningar.

Beskrivning:
Mitt i Göteborgs historiska hjärta Västra Nordstan hittar du Postgatan 16. Här finns nu ett unikt nyrenoverat kontor på 320 kvm ledigt.

På Postgatan 16 får ert kontor ett oslagbart läge i ett kvarter med mycket atmosfär, mitt emellan Nordstan och historiska Kronhuset & Kronhusbodarna, och med promenadavstånd till både kommunikationer och innerstadens handel och restauranger. Vill du äta och dricka något gott efter jobbet kommer det att öppna en restaurang i husets entréplan under året.

Tveka inte att kontakta oss för en visning av denna unika lokal som finns tillgänglig för omgående inflyttning!

Huset byggdes 1902 för familjen Ahrenberg som ett kombinerat kontors- och bostadshus. Arkitekten hämtade inspiration från medeltida borgararkitektur vilket syns på fasadens utformning och det ståtliga hörntornet. Huset är helt nyrenoverad och solceller monteras på taket. De tre översta våningarna innehåller kontor med rymliga rum och ljusinsläpp via stora fönster längs med hela kontorets ytterväggar.

Omgivning

Omgivning/natur: Postgatan sträcker sig genom Västra Nordstan, området där Göteborg grundades. Platsen är omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Närservice: Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger.

Kommunikationer: Ett par minuters promenad från Postgatan ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.

Länkar

Visualisering 1

Visualisering 2


Higab-medarbetaren Maja JohanssonUthyrningsfrågorMaja Johansson
Fastighetsförvaltare
031-368 53 47Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan