Norra Ågatan 10, Stampen

Nyrenoverad kontorslokal på 267 kvm i Stampen.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1969

Adress:

Norra Ågatan 10
416 64 GÖTEBORG

Storlek

267 m2

Våningsplan: 4 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Nyrenoverad kontorslokal på 267 kvm uppdelad på 8 kontor med totalt 17 arbetsplatser, 2 konferensrum och sociala ytor. Ett förråd/kopieringsrum, ett pentry och en foajé/kapprum. Lokalen är tillgänglighetsanpassad

Beskrivning:
Denna fina kontorslokal blir ledig till hösten. Det är en ljus lokal belägen mot en lugn gata. Lokalen är renoverad 2016 med påkostade materialval. Det finns fiber indraget i lokalen och även möjlighet att hyra lager till lokalen.

Kontakta oss gärna för en visning av denna fina lokal!

Omgivning

Omgivning/natur: Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice: I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer: Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.

Intresseanmälan