Norra Ågatan 10, Stampen

Nu finns en ledig industrilokal i Stampen på 594 kvadratmeter på bottenplan med lastbrygga.

Typ av lokal:

Industri/Verkstad
Lager/Logistik

Byggår:

1969

Adress:

Norra Ågatan 10
416 64 GÖTEBORG

Storlek

594 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Lokalen är 594 kvadratmeter stor och har tidigare innehållit bageri och livsmedelgrossist. Vi anpassar gärna lokalen till din verksamhet. Lokalen innehåller bland annat två kylrum, ett frysrum, omklädningsrum med dusch samt personalutrymmen med kök. Det går även att hyra separata lagerlokaler i huset. Det finns parkeringsplatser utanför lokalen och parkeringsgarage i källaren med möjlighet att ladda el-bil samt nyttja tvätthall. Dessutom kan du hyra skyltplats på fasad med exponering ut mot E6. Lokalen ligger på bottenplan och det finns lastbrygga.

Beskrivning:
Lokalen är 594 kvadratmeter stor och har tidigare innehållit bageri och livsmedelgrossist. Vi anpassar gärna lokalen till din verksamhet. Lokalen innehåller bland annat två kylrum, ett frysrum, omklädningsrum med dusch samt personalutrymmen med kök.

När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes. Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag, vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab. I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.

Kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Omgivning/natur: Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice: I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer: Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln.

Parkering: Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.

Intresseanmälan