Norra Ågatan 10, Hantverkshuset Stampen

Mellan Mölndalsån och Svingeln ligger Hantverkshuset Stampen. Nu finns en ledig industrilokal på 594 kvadratmeter på bottenplan med lastbrygga.

Typ av lokal:

Industri/Verkstad
Lager/Logistik

Byggår:

1969

Hiss:

JA

Adress:

Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Ladda ner

Ritning 101.pdf

Storlek

594 m2

Våningsplan: 0 av 0

Fastighetsbeteckning:

Stampen 21:3

Utförande

Planlösning: Lokalen är 594 kvadratmeter stor och har tidigare innehållit bageri och livsmedelgrossist. Vi anpassar gärna lokalen till din verksamhet. Lokalen innehåller bland annat två kylrum, ett frysrum, omklädningsrum med dusch samt personalutrymmen med kök. Det går även att hyra separata lagerlokaler i huset. Det finns parkeringsplatser utanför lokalen och parkeringsgarage i källaren med möjlighet att ladda el-bil samt nyttja tvätthall. Dessutom kan du hyra skyltplats på fasad med exponering ut mot E6. Lokalen ligger på bottenplan. Lastbrygga finns. Hittade du inte det du söker? Det finns fler lediga lokaler i Hantverkshuset Stampen, kontakta gärna förvaltaren med dina önskemål.

Beskrivning:
När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes.
Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag, vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab.

I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.

Nu genomförs renovering och uppfräschning av husets allmänna utrymmen. Eventuella önskemål om lokalanpassningar, sker i samråd med oss och utreds så det passar verksamhetens behov.

Omgivning

Omgivning/natur: Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice: I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer: Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.