Norra Ågatan 10, Hantverkshuset Stampen

Mellan Mölndalsån och Svingeln ligger Hantverkshuset Stampen. Nu finns en ledig kontorslokal på 232 kvadratmeter.

Typ av lokal:

Kontor
OfficeHotel

Byggår:

1969

Hiss:

JA

Adress:

Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Storlek

232 m2

Fastighetsbeteckning:

Stampen 21:3

Utförande

Planlösning: Ljus kontorslokal med sju mindre kontorsrum, tre stora kontorsrum/konferensrum, pentry och förråd. Två ingångar med varsin toalett i anslutning möjliggör flexibel användning. Det går även att hyra separata lagerlokaler i huset. I källaren finns parkeringsgarage med möjlighet att ladda el-bil samt nyttja tvätthall. Dessutom kan du hyra skyltplats på fasad med exponering ut mot E6. Lokalen ligger på våning 4. Hiss finns. Hittade du inte det du söker? Det finns fler lediga lokaler i Hantverkshuset Stampen, kontakta gärna förvaltaren med dina önskemål.

Beskrivning:
När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes.
Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag, vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab.

I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.

Nu genomförs renovering och uppfräschning av husets allmänna utrymmen. Eventuella önskemål om lokalanpassningar, sker i samråd med oss och utreds så det passar verksamhetens behov.

Omgivning

Omgivning/natur: Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice: I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer: Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.