Hoppa till innehållet

Norra Ågatan 10, Stampen

Nu finns ett ledigt kontor i fint skick på 110 kvm i Stampen.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1969

Adress:

Norra Ågatan 10
416 64 GÖTEBORG

Storlek

110 m2

Våningsplan: 0 av 0

Dokument

Planlösning

Utförande

Planlösning: Nu finns en ledig kontorslokal i fint skick på tredje våningen om 110 kvadratmeter. Lokalen består av 4 kontorsrum, 1 konferensrum samt lunchrum med pentry.

Beskrivning: När Higab (då Hantverks- och Industrihus i Göteborg AB) bildades 1966 blev det första större projektet att bygga Hantverkshuset Stampen. Syftet var att erbjuda ersättningslokaler till de företag som var tvungna att flytta i samband med att köpcentrumet Nordstan uppfördes. Huset stod klart 1969 och ett av de första företagen som flyttade in var Nyberg & Karlsons El AB. De finns kvar i huset än i dag, vilket innebär att det är den hyresgäst som varit längst hos Higab. I dag rymmer huset kontor och industriverksamheter.

Omgivning

Omgivning/natur: Hantverkshuset Stampen ligger strax bredvid Mölndalsån, Kungsbackaleden, Svingeln och Olskroken. Husets närmaste granne är Gullbergsbrohemmet som byggdes redan på 1700-talet.

Närservice: I närområdet finns restauranger, caféer och butiker, bland annat runt Svingeln, Odinsplatsen och Olskrokstorget.

Kommunikationer: Bredvid Hantverkshuset Stampen ligger knutpunkten Svingeln. Här kan du ta spårvagnarna 1, 3, 6 och 8. Även ett stort antal busslinjer går förbi Svingeln. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i husets garage.

Anonymiserat ansikteUthyrningsfrågorRoddy Karlsson
Fastighetsförvaltare
031-368 52 93Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan