Klangfärgsgatan 16, Grimmereds Industriby

Nu finns en ledig kontorslokal på 525 kvm i Grimmered i Frölunda.

Typ av lokal:

Kontor
OfficeHotel

Byggår:

1974

Hiss:

JA

Adress:

Klangfärgsgatan 16
426 52 Västra Frölunda

Storlek

525 m2

Fastighetsbeteckning:

Rud 50:2

Våningsplan: 2 av 2

Utförande

Planlösning: Kontorslokalen är på 525 kvm och ligger på andra våningen. Om man önskar går det att dela av den i två delar på 380 och 145 kvm vardera. Här finns både större och mindre kontorsrum, kök, toaletter och hiss.

Beskrivning:
I Grimmered finns flera gamla gårdar bevarade. Smala grusvägar, stenmurar och gräsbackar förstärker känslan av en bondby. Sedan 1960-talet har området växt och bebyggts av bostäder.

1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten.

Närservice: I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer: I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.