Klangfärgsgatan 16, Grimmered

Nu finns en ledig kontors och lager lokal i Grimmered.

Typ av lokal:

Lager/Logistik
Kontor

Byggår:

1974

Adress:

Klangfärgsgatan 16
426 52 VÄSTRA FRÖLUNDA

Storlek

530 m2

Våningsplan: 0 av 0

Dokument

Planlösning

Planlösning

Utförande

Planlösning: Lager och utställning på entréplan samt kontor, verkstad och toalett. På övervåningen finns flertal kontorsrum, kök och toaletter.

Beskrivning:
Denna fina kontors och lagerlokal finns tillgänglig för omgående inflyttning. Kontakta oss gärna för en visning!

I Grimmered finns flera gamla gårdar bevarade. Smala grusvägar, stenmurar och gräsbackar förstärker känslan av en bondby. Sedan 1960-talet har området växt och bebyggts av bostäder. 1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten.

Närservice: I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer: I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.

Intresseanmälan