Klangfärgsgatan 14, Grimmereds Industriby

Nu finns en mycket fin ledig kontors, butiks och lagerlokal i Grimmered på totalt 500 kvm.

Typ av lokal:

Butik
Industri/Verkstad
Kontor

Byggår:

1974

Adress:

Klangfärgsgatan 14
426 52 Västra Frölunda

Våningsplan: 0 av 0

Storlek

385 m2

115 m2

Fastighetsbeteckning:

Rud 50:2

Dokument

Planlösning

Planlösning

Utförande

Planlösning: Butiks och lagerlokal på 385 kvm på plan 1 samt kontor på plan 2 om 115 kvm.

Beskrivning:
Lokalen finns tillgänglig för omgående inflyttning. Kontakta oss gärna för en visning!

I Grimmered finns flera gamla gårdar bevarade. Smala grusvägar, stenmurar och gräsbackar förstärker känslan av en bondby. Sedan 1960-talet har området växt och bebyggts av bostäder. 1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten.

Närservice: I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer: I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.