Klangfärgsgatan 10, Grimmered

Nu finns en ledig butikslokal med kontor i Grimmered i Frölunda. Lokalen är i två våningar och har stora skyltfönster. Gästparkeringar finns.

Typ av lokal:

Butik
Lager/Logistik
Kontor

Byggår:

1974

Adress:

Klangfärgsgatan 10
426 52 VÄSTRA FRÖLUNDA

Våningsplan: 0 av 0

Storlek

411 m2

1248 m2

Utförande

Planlösning: Butikslokal på 1 248 kvm. I lokalen finns även ett entresolplan på 411 kvm för kontor.

Beskrivning:
Denna fina butikslokal finns tillgänglig för omgående inflyttning. Kontakta oss gärna för en visning!

I Grimmered finns flera gamla gårdar bevarade. Smala grusvägar, stenmurar och gräsbackar förstärker känslan av en bondby. Sedan 1960-talet har området växt och bebyggts av bostäder. 1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Omgivning

Omgivning/natur: Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten.

Närservice: I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer: I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.

Intresseanmälan