Hugo Levins väg 7, Ullevi

Nu finns en ledig kontorslokal om 267 kvm i Göteborgs klassiska idrottstempel Ullevi. Kontakta gärna oss för visning och mer information!.

Typ av lokal:

Kontor

Adress:

Hugo Levins väg 7
411 40 Göteborg

Storlek

267 m2

Fastighetsbeteckning:

Heden 48:2

Utförande

Planlösning: Lokalen ligger på första våning i riktning mot Levgrensvägen. Den är 267 kvm och är utrustad med kök, badrum och flera kontorsrum. Möjlighet att anpassa lokalen efter eget önskemål finns.

Beskrivning:
1948 togs beslutet att Sverige skulle vara värdnation för VM i fotboll tio år senare och redan då stod det klart att om Göteborg skulle vara något att räkna med i mästerskapet krävdes en ny och större arena. Resultatet blev Ullevi som stod klar på våren 1958.

Sedan dess har några av stadens största idrottsögonblick ägt rum här. Från fotbolls-VM 1958, Ingemar ”Ingo” Johanssons vinst mot Eddie Machen och Frölundas första SM-guld till IFK Göteborgs UEFA-cupmatcher på 1980-talet, friidrotts-VM 1995 och Gothia Cup-invigningar.

Här har också några av världens största artister spelat. Sedan 1982 har Ullevi gästats av bland annat The Rolling Stones, Tina Turner, Madonna, Metallica, Bruce Springsteen & The E Street Band och Håkan Hellström.

Omgivning

Omgivning/natur: Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.

Närservice: Ullevi är en del av evenemangsområdet som sträcker sig längs med Mölndalsån och Skånegatan. Området består bland annat av Scandinavium, Valhallabadet, Valhalla IP, Bergakungen och Svenska Mässan.

Kommunikationer: Vid Ullevi finns hållplatsen Ullevi Norra som trafikeras av spårvagnarna 2, 6, 8 och 13. De tar dig både till knutpunkterna Korsvägen och Drottningtorget. Ett stenkast bort ligger även hållplatsen Ullevi Södra där du kan ta spårvagnarna 1 och 3. Det finns parkeringsmöjligheter utanför och under arenan samt i närliggande Gårda och Stampen.