Gudmundsgatan 2, Gårda

Trevlig och ljus kontorslokal om 120 kvm i Södra Gårda. Lokalen är belägen i ett gårdshus i nära anslutning till Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor
OfficeHotel

Byggår:

1935

Adress:

Gudmundsgatan 2
412 51 Göteborg

Ladda ner

Planritning entréplan

Storlek

120 m2

Hyra

2175 kr/m2/år

Våningsplan: 0 av 0

Fastighetsbeteckning:

Gårda 28:13

Beskrivning:
Ljust och fint kontor med bra standard. Lokalen är belägen på entréplanet. Här finner man kontorsytor, ett mindre pentry, toalett samt konferensrum.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Andra Företag: I nära anslutning till lokalen finns Brewhouse som är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.