Hoppa till innehållet

Gudmundsgatan 2, Brewhouse

Trevlig och ljus kontorslokal på 120 kvm i gårdshus vid Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1935

Adress:

Gudmundsgatan 2
412 51 GÖTEBORG

Storlek

120 m2

Våningsplan: 0 av 0

Beskrivning:
Ljust och fint kontor med bra standard. Lokalen är belägen på entréplanet och består av trevliga kontorsytor, ett mindre pentry, toalett samt konferensrum.

Denna fina lokal är ledig från 1 mars 2022. Kontakta oss gärna för en visning!

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Omgivning

Omgivning/natur: I nära anslutning till lokalen finns Brewhouse som är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Higab-medarbetaren Thomas RasmussenUthyrningsfrågorThomas Rasmussen
Fastighetsförvaltare
031-368 53 67Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan