Gudmundsgatan 2, Gårda

Trevlig och ljus kontorslokal om 453 kvm i Södra Gårda. Lokalen är belägen i ett gårdshus i nära anslutning till Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1935

Adress:

Gudmundsgatan 2
412 51 Göteborg

Storlek

453 m2

Fastighetsbeteckning:

Gårda 28:13

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Beskrivning: Ljust och fint kontor med bra standard. Lokalen är fördelad på 2 plan med separata entréer från trapphuset. På entréplanet 143 kvm, finner man kontorsytor, ett mindre pentry, toalett samt konferensrum. På plan 1 finns en välkomnande entré, öppna kontorsytor, kök och matrum samt toalett med dusch fördelat på totalt 310 kvm.

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet, Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden

Andra Företag: I nära anslutning till lokalen finns Brewhouse som är ett kulturkluster i centrala Göteborg där människor och idéer får kraft att växa. I huset jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan. Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg, som är Göteborgsregionens bolag för näringslivsutveckling. Uppdraget är att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom de kulturella och kreativa näringarna.