Åvägen 24, Gårda

Söker du efter lagerlokal? Nu finns sju lediga lokaler i Brewhouse i centrala stadsdelen Gårda.

Typ av lokal:

Lager/Logistik

Adress:

Åvägen 24
412 51 Göteborg

Storlek

4 - 12 m2

Fastighetsbeteckning:

105

Beskrivning:
I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Förutom flera lediga kontors- och musiklokaler finns det nu sju lediga lagerlokaler i Brewhouse. Deras storlek är 4–12 kvm och de är belägna i husets källare.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.