Hoppa till innehållet

Åvägen 24, Brewhouse

Studiolokal ledig i Brewhouse för omgående inflyttning.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1935

Adress:

Åvägen 24
412 51 GÖTEBORG

Storlek

22 m2

Våningsplan: 3 av 0

Utförande

Planlösning: Kontorslokal på 22 kvm på våning 3. Pentry och toalett finns att tillgå på samma våningsplan.

Beskrivning:
En lugn kontors-/studiomiljö på tredje våningen på Brewhouse finns nu ledig för omgående inflyttning. Det är bra ljusinsläpp från gården och nära till pentry och toaletter på samma våning. Totalhyran ink. verksamhetsel och fiberuppkoppling är 5.500:- ex. moms

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden.

Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Kontakta oss gärna för en visning av denna fina lokal!

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Higab-medarbetaren Thomas RasmussenUthyrningsfrågorThomas Rasmussen
Fastighetsförvaltare
031-368 53 67Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan