Åvägen 24, Gårda

Nu finns en ledig studiolokal på 60 kvm för musikproducenter och låtskrivare i Gårdas kulturkluster Brewhouse.

Typ av lokal:

Övrigt

Adress:

Åvägen 24
412 51 Göteborg

Storlek

60 m2

Hyra

2175 kr/m2/år

Våningsplan: 0 av 0

Fastighetsbeteckning:

105

Beskrivning:
I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Är du musikproducent/låtskrivare och söker efter en modern studiolokal? I Brewhouse finns en ledig lokal på 60 kvm.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.