Hoppa till innehållet

Åvägen 24, Brewhouse

Fin kontorslokal på 36 kvm ledig i Brewhouse.

Typ av lokal:

Kontor

Byggår:

1935

Adress:

Åvägen 24
412 51 GÖTEBORG

Storlek

36 m2

Våningsplan: 0 av 0

Utförande

Planlösning: Kontorslokal på 36 kvm bestående av 2 ljusa rum i fil i bottenplan.

Beskrivning:
Ledig kontorslokal för en kreativ och konstnärlig verksamhet. Lokalen bestående av 2 ljusa rum i fil om totalt om totalt 36 kvm belägna i bottenplan. Total hyra ink. verksamhetsel och fiberuppkoppl ex. moms är 9150 tkr/mån.

Denna fina lokal är ledig från 1 december. Kontakta oss gärna för en visning!

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Omgivning

Närservice: I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.

Kommunikationer: Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20.

Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Higab-medarbetaren Thomas RasmussenUthyrningsfrågorThomas Rasmussen
Fastighetsförvaltare
031-368 53 67Skicka e-post

Intresseanmälan

Intresseanmälan