Hoppa till innehållet
15 januari, 2018

Lämna dina synpunkter om stadens kommunikation!

Vad tycker du om stadens information och kommunikation och hur kan den utvecklas för framtiden? Den 16 och 17 januari mellan klockan 10 och 18 är du välkommen till Nordstan för att lämna synpunkter, testa tjänster och samtala med Göteborgs Stad.

Syftet med initiativet är att ta reda på hur du som bor, lever och verkar i Göteborg vill kommunicera med staden samt sprida information om kommunens service och tjänster. Under två dagar kommer Göteborgs Stad att finnas på plats i Nordstan och du kan bland annat komma förbi för att prata, testa appar och e-tjänster, göra användningstester av goteborg.se, svara på frågor i en enkät och uppleva framtidens Göteborg i VR. Higab är en av flera av stadens aktörer som kommer att medverka.

Med hjälp av dina idéer och tankar kan Göteborgs Stad få värdefull information om hur kommunikationen med invånarna kan utvecklas för framtiden. Är det till exempel lätt att förstå vilken service och tjänster som staden erbjuder? Känner du till vilka kommunikationskanaler som finns och hur du kan komma i kontakt med Göteborgs Stad? Och hur vill du bli informerad om allt som händer i staden? Det är några av de frågor som du kan få svar på i Nordstan den 16 och 17 januari.

Fler nyheter!