Hoppa till innehållet
11 januari, 2016

Higab.se byter utseende

Detta är en ny, uppdaterad version av vår webbplats higab.se. Här kommer vi att berätta ännu mer om våra hus, i både text och bild, och vi har även information som riktar sig särskilt till våra kunder. Samtidigt har vi bytt felanmälningssystem.

Som besökare kommer du även i fortsättningen hitta mycket av informationen som fanns på den gamla webbplatsen. Det nya är att vi har kompletterat med information vi saknat, till exempel har vi utökat med sidor som främst riktar sig till kunder eller till dig som är intresserad av att hyra lokal i något av våra hus. Vi kommer även att lyfta fram våra hus på ett tydligare sätt. Det blir presentationer av ”månadens hus”, och fler bilder. Ambitionen har också varit att det nu ska vara lika smidigt att söka i mobilen och på läsplattan som på datorn.

Samtidigt som vi uppdaterat webbplatsen har vi också bytt felanmälningssystem. Våra kunder kommer att känna igen upplägget men det nya systemet ska bland annat säkerställa en bättre återkoppling under ärendets gång.

Fler nyheter