Hoppa till innehållet
20 december, 2018

Christer Svärd blir ny verkställande direktör för Higab AB

Styrelsen för Higab AB har i dag beslutat anställa Christer Svärd som vd. Christer kommer närmast från en tjänst som vd på Volvo Parts SVP Service Market Logistics, AB Volvo där han lett verksamheten i en global organisation med 3 800 medarbetare.

Higabs nya VD Christer Svärd

– Christer Svärds stora kompetens och erfarenhet kommer att hjälpa oss att utveckla såväl lokalkoncernen som Higabs egen verksamhet, säger Jöran Fagerlund (V), förste vice
ordförande i Higabs styrelse.

– Det är glädjande att kunna lämna detta besked till alla anställda innan helgledigheterna och att vi har en tidsplan som gör att Christer Svärd kommer att vara på plats i god tid till den nya styrelsen tar över efter årsstämman i mars, fortsätter Jöran Fagerlund (V).

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Higab och fortsätta jobba och utveckla bolaget med allt vad det innebär med de unika fastigheter som ägs och förvaltas. Lika mycket känns det oerhört stimulerande att få lära känna alla medarbetare och jobba tillsammans med dem för att bygga Higab för framtiden, säger Christer Svärd.

Christer Svärd tillträder sin tjänst den 1 februari 2019.

För mer information kontakta:

Jöran Fagerlund, förste vice ordförande Higab AB, tel 073-645 00 52

Christer Svärd, tel 079-304 92 30

Fler nyheter!