6 september, 2019

Akustiken har förbättrats i Konserthuset

Under sommaren har bakre delen av andra våningen i Konserthuset fått nytt akustikputstak. Arbetet är ett led i att förbättra akustiken i husets publika utrymmen.

Förra sommaren skrev vi om arbetet med att anpassa Konserthuset för framtiden. Då handlade det om att rusta upp damernas WC utanför Stenhammarsalen, utöka med tre toaletter och renovera de pendlade originalarmaturerna i vestibulen och Stenhammarsalens foajé. Men ett annat omfattande arbete var att lägga akustikputstak i vestibulen och foajén till Stenhammarsalen. Även den här sommaren har akustikförbättrande åtgärder pågått i Konserthuset. I juni startade arbetet med att lägga nytt akustikputstak i bakre delen på andra våningen. Nu har det slutförts och vi hoppas därför att du kan uppleva skillnaden nästa gång du besöker Konserthuset.

Fler nyheter!