Visa urval

Higab söker fastighetstekniker

Som fastighetstekniker tillhör du en av drifts/serviceenheterna och kommer att rapportera till enhetschefen. Du kommer att ha övergripande ansvar för drift och löpande underhåll i dina fastigheter och ha ett nära samarbete med respektive kundansvarig. Du medverkar vid underhållsplanering och avropar mindre underhållsarbeten, utför kontroll och tillsyn av fastighetsskötsel, åtgärdar felanmälningar samt samordnar myndighetsbesiktningar. Du kommer att arbeta med våra fastighetsövervakningssystem och du ska regelbundet rondera dina fastigheter. Arbetsmiljöansvar ingår också i din tjänst.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och arbetssätt. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas. Ditt fokus är kundnytta och kvalitet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Vi är delaktiga i stadens utveckling med nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Bolaget strävar efter tydliga mål på kort och lång sikt och vi har just inlett en ny målperiod som sträcker sig till 2021. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet av driftsansvar och fastigheter. Du har tidigare haft en roll där du varit självgående med god struktur, ordning och reda. Du ska ha driftsteknisk utbildning eller på annat sätt ha förvärvat motsvarande kunskaper. Körkort, god datavana, god samarbetsförmåga, hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma kundernas behov är förutsättningar för att klara tjänsten. Du kommer att ha en servicebil i tjänsten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Du är välkommen att söka tjänsten direkt på www.manpower.se jobb id: 19023. Ansvarig för rekryteringen är Fia Fagerlund på 031-61 72 93. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är 18 april 2017.

Välkommen med din ansökan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter